Zhong therapeuten weer aan het werk

nieuws

We hebben lang gewacht en achter de schermen alles voorbereid om te zorgen dat onze therapeuten weer verantwoord aan het werk kunnen.

Woensdag 6 mei heeft Premier Mark Rutte aangegeven dat de contactberoepen, waaronder acupuncturisten, vanaf maandag 11 mei weer aan het werk mogen. Dit geldt voor alle Acupuncturisten, Tuina therapeuten, Shiatsu therapeuten en Herbalisten.

Extra scholing voor Zhong leden

De afgelopen weken hebben ook voor vernieuwing gezorgd. Wij als beroepsvereniging hebben niet stilgezeten. Er is achter de schermen hard gewerkt.

Zo zijn we een experiment aangegaan. We hebben voor onze leden een Virtual Dutch TCM Congress 2020 for free georganiseerd met als thema: ”The harmonization between Human being and Nature”.

Het was een groot succes, 559 leden hebben deelgenomen en er waren in totaal 4249 inschrijvingen voor de lezingen.

Het congres is georganiseerd met gedreven nationale en internationale sprekers. Alles hebben we aan het thema kunnen verbinden. Zo hebben we ervaren hoe het is om virtueel contact te hebben en hebben we extra kennis en informatie kunnen delen.

Onze therapeuten kunnen met deze kennis en ervaring jou, als cliënt, nog beter van informatie voorzien wat in deze tijd juist belangrijk is voor het innerlijke vertrouwen.

We hebben als beroepsvereniging samen met onze leden de ‘Unlocked energy’ mogen ervaren en staan vanaf maandag 11 mei staan weer graag voor je klaar.

Samen houden we COVID-19 onder controle

Onze therapeuten zullen je bij het maken van een afspraak aangeven welke maatregelen er gelden in de praktijk. De maatregelen zijn er, om de verspreiding van het COVID-19 te voorkomen.

Er wordt aan jou gevraagd om bij hoest-, verkoudheidsklachten en/of koorts geen afspraak te maken en thuis te blijven. Zo houden we samen COVID-19 onder controle.

Naast de bekende hygiëne protocollen maken onze therapeuten nu ook gebruik van de extra maatregelen.

Hier ben je op de juiste plek.

Op deze website van beroepsvereniging Zhong vind je de behandeling die bij jou past, door een therapeut die werkt volgens de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Wellicht vindt je dit ook interessant …

Zhong-hooikoorts