Zhong-therapeuten weer aan het werk

Zhong therapeuten weer aan het werk

nieuws

Vanaf maandag 11 mei mogen alle Zhong therapeuten weer aan het werk. Acupuncturisten, Tuina therapeuten, Shiatsu therapeuten en Herbalisten weer aan het werk!

We hebben lang gewacht en achter de schermen alles voorbereid om te zorgen dat onze therapeuten weer verantwoord aan het werk kunnen.

Weer aan het werk

Woensdag 6 mei heeft Premier Mark Rutte aangegeven dat de contactberoepen, waaronder acupuncturisten, vanaf maandag 11 mei weer aan het werk mogen. Dit geldt voor alle Acupuncturisten, Tuina-therapeuten, Shiatsu-therapeuten en Herbalisten.

Extra scholing voor Zhong leden

De afgelopen weken hebben we als beroepsvereniging niet stilgezeten. Achter de schermen is voor vernieuwing gezorgd.

Zo zijn we een experiment aangegaan door voor onze leden een Virtual Dutch TCM Congress 2020 for free te organiseren, met als thema: The harmonization between Human being and Nature.

Het was een groot succes, 559 leden namen deel en er waren in totaal 4249 inschrijvingen voor de lezingen door gedreven nationale en internationale sprekers. Zo hebben we ervaren hoe het is om virtueel contact te hebben en hebben we extra kennis en informatie kunnen delen.

Onze therapeuten kunnen met deze kennis en ervaring jou, als cliënt, nog beter helpen, wat in deze tijd zo belangrijk is voor het innerlijke vertrouwen.

We hebben als beroepsvereniging samen met onze leden de ‘unlocked energy’ mogen ervaren en staan graag weer voor je klaar.

Samen houden we COVID-19 onder controle

Onze therapeuten zullen je bij het maken van een afspraak aangeven welke maatregelen er gelden in de praktijk. De maatregelen zijn bedoeld om de verspreiding van het COVID-19-virus (corona) te voorkomen.

Jou wordt gevraagd om bij hoest- en andere verkoudheidsklachten en/of koorts geen afspraak te maken en thuis te blijven. Zo houden we samen COVID-19 onder controle.

Naast de bekende hygiëneprotocollen zetten onze therapeuten extra maatregelen in om jou zo goed mogelijk te beschermen. Hier ben je op de juiste plek.

Op deze website vind je de behandeling die bij jou past, door een therapeut die werkt volgens de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Wellicht vindt je dit ook interessant …

Balans