Kwaliteit in Kwantiteit aan kennis

nieuws

Vorige week en vandaag bestaat de vakvereniging Zhong post uit de flyer van de TCM Kongress, Rothenburg.

Het zegt u waarschijnlijk niks. Voor uw (toekomstige) therapeut in Chinese geneeskunde als Acupunctuur, Kruiden, Shiatsu, Qi-Gong en voeding, is dit de plek om in contact te staan met de wereldwijde Chinese geneeskunde gemeenschap. Om Kennis te delen en te leren hoe andere landen buiten China een weg weet te vinden in de samenwerking met de Westerse geneeskunde.

Kennisdeling in een wereldwijde gemeenschap

Het TCM Congres is vandaag begonnen, aangepast en virtueel door de COVID-19 crisis. Zomaar een greep van de onderwerpen die vanaf vandaag tot en met zaterdag 23 mei de revue zullen passeren.

  • PCOS begrijpen en het op een wetenschappelijk bewezen manier behandelen;
  • Hoofdpijn management;
  • Hoeveel van onze hersenen zitten in onze darmen?;
  • Geïntegreerde behandeling van Crohn’s, Ulcerrative Colitis, en geïrriteerde darm syndroom met Westerse Fytotherapie (kruiden);
  • Ondersteun kinderen met Chinese Geneeskunde bij het vaccinatie protocol;
  • Zenuw beklemming syndroom; Nek en Arm pijn;

Naast de lezingen kunnen therapeuten zich inschrijven op diverse cursussen en workshops waar ze anders voor naar Amerika, Canada en of China moeten reizen.

Vanuit Zhong wordt deelname aan dit Congres aangemoedigd door de deelnemers te belonen met NAP’s, nacholingspunten. Een Acupuncturist of Herbalist die bij Zhong is aangesloten dient aan diverse kwaliteitscriteria te voldoen. Dit betekent naast de hoge toelatingseisen continue nascholing op HBO niveau tot het einde van het lidmaatschap.

Daarom een Zhong Acupuncturist

Zhong is er voor zijn therapeuten in de Chinese geneeskunde. Belangrijker nog, Zhong staat voor de garantie van kwaliteit in de uitvoering van de Chinese geneeskunde door haar aangesloten therapeuten. Dit is naast Acupunctuur ook Chinese Kruiden (herbalist), Tuina, Shiatsu, Qi-gong en voeding. Daarom is het voor cliënten en toekomstige cliënten belangrijk om te weten dat het TCM Congres, Rothenburg bestaat.

Wellicht vindt je dit ook interessant …